Кејт и Вилијам го очекуваат третото кралско бебе

Loading...

Кај нив испадна дека важи онаа старата кај што има чад, има и оган.Едвај поминаа четири месеци по раѓањето на принцезата Шарлот, почнаа тврдењата дека војвотката од Кембриџ е повторно бремена.
Се тврди дека поради третата бременост Кејт сака да ги намали личните ангажмани за што добила согласност и од кралицата. Според изворот Кејт и Вилијам се уште ја чуваат својата мала тајна од останатиот дел од семејството.Едвај поминаа четири месеци по раѓањето на принцезата Шарлот, почнаа тврдењата дека војвотката од Кембриџ е повторно бремена.
Се тврди дека

loading...
Loading...