Размислете пред да нарачате Мохито или точено пиво!Њујоршкиот келнер и комичар Тим Дан откри пет пијалоци што според неговото искуство не треба да ги нарачувате во кафулињата.
-Мохито: Ќе добиете лоши и неквалитетни состојки како исушено нане и скапана лимета. Наместо Мохито подобро нарачакте Бакарди и газиран пијалок.
-Точено пиво: Точилниците за пиво се полни со бактерии и речиси никогаш не се чистат. Ако сакате да знаете дали тие се чисти, проверете го тоалетот на кафулето.
-Коктели со млеко: Еден од најпопуларните коктели е White Russian, но речиси секогаш во кафулињата се користи млеко со истечен рок на траење.
-Вино: Не е правило, но вината на куќата често се многу евтини и со лош квалитет. Затоа, почестете се со вино од винската карта на кафулето.
-Било што замрзнато: Избегнувајте лед како и смрзнати коцкички што ги додаваат во коктелите, бидејќи машините за лед се многу валкани.Њујоршкиот келнер и комичар Тим Дан откри пет пијалоци што според неговото искуство не треба да ги нарачувате во кафулињата.
-Мохито: Ќе до