Келнерка преживеала ХОРОР на работно место: „Ако не се омажиш за мене ќе те заколам“

Насилникот веќе неколку месеци секојдневно доаѓал во барот и, и досадувал на келнерката која уште од почетокот таа му дала до знаење дека не е заинтересирана за него…Триесет и седум годишен Србин е осуден во Австрија на осум месеци затвор бидејќи на келнерката од локалниот бар ја присилувал со нож на грло и, и се заканувал дека ќе ја убие ако не ја прифати неговата понуда за брак, пренесуваат австриските медиуми.
Насилникот веќе неколку месеци секојдневно доаѓал во барот и, и досадувал на келнерката која уште од почетокот таа му дала до знаење дека не е заинтересирана за него, и дека има момче.
Меѓутоа, тоа на него не му било доволно, туку продолжил со и досадува и отворено да и нуди секс, а секој ден станувал се посесивен и повлијателен. На девојката и зборувал дека е заслепен од нејзините очи и убавина и дека сака веднаш да ја носи во Србија и да се ожени за неа.
Триесет и седум годишен Србин е осуден во Австрија на осум месеци затвор бидејќи на келнерката од локалниот бар ја присилувал со нож на грло и, и с

Пронајдете не на следниве мрежи: