Ќерка и на Витни Хјустон се омажила за својот брат!

Loading...

Среќно венчани и мошне заљубени, им објавила Кристина на своите 129. 000 следбеници на Твитер. Боби Кристина Браун на истата социјална мрежа открила дека се омажила за Ник Гордона кој го одгледала нејзината мајка од неговата 12 годишна возраст.
Веста за застанување пред олтарот Боби Кристина Браун (20) ја открила на Твитер на која објавила и фотографија од нејзиниот венчален прстен.
“Среќно венчани и мошне заљубени”, ги известила Кристина своите 129.000 следбеници на таа друштвена мрежа. Ник живеел со неа и нејзината мајка додека била жива, а во нивното семејство дошол случајно бидејќи татко му завршил во затвор, а мајка му не можела да се грижи за него.

 

Пејачката никогаш службено не го посвоила, сепак нивната врска го шокира нејзиното семејство, а посебно бабата на Крсти која изјавила дека тоа го смета за инцест.
“Да, Ник и јас сме верени. Уморна сум од слушање на луѓето кои велат дека сум верена за својот брат или дека мојата мајка не би го одобрила тоа да е жива”, пишала Кристина во јули 2013 година на Фејсбук. Боби Кристина Браун на истата социјална мрежа открила дека се омажила за Ник Гордона кој го одгледала нејзината мајка од неговата 12 годишна возрас

loading...
Loading...