Ќерката на кралот на поп музиката ја ШОКИРАШЕ јавноста: „Мојот татко е убиен” и „Бев жртва на силување на 14 години”

Парис Џексон,ќерката на кралот на поп музиката во интервјуто за „Rolling Stone” откри дека била жртва на силување. Имено, нападот го направил непознат маж кој бил многу постар од неа, а по него се обидела и да си го одземе животот неколку пати.Парис откри дека верува во тоа дека нејзиниот татко е убиен,иако сето тоа звучи како теорија на заговор:
„Мојот татко често говореше дека некои луѓе сакаат да му наштетат.”„Еден ден ќе ме убијат”,велел.
Парис верува дека Мајкл го убил лекарот Конрад Мареј кој е осуден на четири години затвор за убиство од небрежност и,како што вели, жестоко ја сака правдата.
Ќерката на легендарниот поп крал откри дека непознат,постар маж ја силувал кога имала 14 години,три години по смртта не нејзиниот татко.По тој период постанала зависник од дрога и западнала во депресија.
„Се мразев себеси,имав ниска самодоверба,мислев дека ништо не можам да направам како што треба.Се сметав дека не сум достојна за овој живот.” Заклучи Парис.Парис откри дека верува во тоа дека нејзиниот татко е убиен,иако сето тоа звучи како теорија на заговор:
„Мојот татко често говореше

Пронајдете не на следниве мрежи: