Ќерката на Весна Змијанац за прв пат го покажа бебето!

Малата Реја е ќерката на Николија Јовановиќ, а таа за прв пат ја однесе на прошетка со сопругот и мајка ѝ – популарната пејачка Весна Змијанац.Еве како изгледа малото бебенце, навистина е убавица.
Нека е живо и здраво.Еве како изгледа малото бебенце, навистина е убавица.
Нека е живо и здраво.

Пронајдете не на следниве мрежи: