Ќерката на Жељко изјави: „Немам силикони, кај мене се е природно!“

Loading...

Откако Мина, ќерката на познатиот пејач Жељко Јоксимовиќ ги објави своите нови фотографии со кои мислевме дека „се пофали“  со новите гради, се појави нејзина изјава дека тие се сосема природни и нема посетено никаков естетски хирург.„Им благодарам на комплиментите на сите кои ми пишуваат на социјалните профили и на сајтовите ме фалат дека изгледам одлично. Но смешно е кога коментираат дека сум имала хируршки интервенции, силикони и слично, бидејќи такво нешто не ми паѓа на памет.

Сакам да се фотографирам, тоа е појако од мене. Тоа е само хоби и немам амбиции за модел ни пак размислувам во тој правец. Градам сопствен стил со личен печат, бидејќи сметам дека секој треба да има нешто што ќе го издвојува“ – вели убавата Мина.„Им благодарам на комплиментите на сите кои ми пишуваат на социјалните профили и на сајтовите ме фалат дека изгледам одлично. Но смешно е ког

loading...
Loading...