Ќерките на Јелена Карлеуша имале сообраќајна несреќа

Loading...

Двете ќерки на познатата пејачка Јелена Карлеуша, Атина и Ника доживеале сообраќајна несреќа. 
Тетката на девојчиња управувала со возилото во кое се возеле двете ќерки на Карлеуша. Несреќата се случила на раскрсница, во моментот кога тетката на девојчињата сакала да се размине со друг автомобил. 
За среќа, сообраќајката не била сериозна и двете девојќиња се живи и здрави. 
Оваа информација за српските медиуми ја потврди и Јелена Карлеуша која изјави дека премногу се потресла кога тетката на девојчињата и кажала по телефон. 
 
 
 
 Двете ќерки на познатата пејачка Јелена Карлеуша, Атина и Ника доживеале сообраќајна несреќа. 

loading...
Loading...