Кики Лесандриќ: Илма е последната со која би работел!

Loading...

Откако Илма Карахмет не се појави на осмомартовскиот концерт во Тузла на нејзиниот ментор Кики Лесендриќ, иако беше најавена како специјален гостин, Кики го смени мислењето за неа. Менторот на Илма прво тврдеше дека Илма била неправедно елиминирана, но потоа го променил мислењето откако ги видел гласовите на публиката.
– Гледачите гласаa за Маид Хечимовиќ. Очекувањата на родителите на Илма беа превисоки. Ја сакаа првата награда. Илма е талентирана, но првото место би било нереално доколку се види нејзиниот број на гласови, вели Лесендриќ.

Тој додава дека откако публиката учествува во гласањето, секогаш другите имале повеќе поени од Илма.
-Не сум во контакт со Илма. И бев ментор, а сега е препуштена сама на себе. Таа е последна со која би работел. Едноставно, немам музика за нејзиниот глас, вели Кики.Менторот на Илма прво тврдеше дека Илма била неправедно елиминирана, но потоа го променил мислењето откако ги видел гласовите на публиката.

loading...
Loading...