Кики Лесендриќ: „По елиминацијата на Илма Даниел веќе нема конкуренција до победата!“

Loading...

Кики Лесендриќ во однос на елиминацијата на Илма вели дека е во шок од одлуката на публиката таа да се најде во дуел, но и од коментарите на останатите членови на жирито.Еве што изјави тој:

 
„Ме шокираа ставовите на Жељко, Кристина и Емина. Нејзината младост е предност, а не пречка. Доколку гледаме реално, таа е најдобар пејач на целото шоу. Не можам да сфатам зошто го напушти шоуто. Сите очекуваа дека таа ќе победи, а и јас верував во тоа. По ова мислам дека најголеми шанси има Даниел, кој со својот глас и скромност освои многу женски срца. Тој е талентирано момче и собира сè повеќе гласови од недела во недела“ – вели Кики, менторот на Илма.Еве што изјави тој:

 
„Ме шокираа ставовите на Жељко, Кристина и Емина. Нејзината младост е предност, а не пречк

loading...
Loading...