Кики Лесендриќ прозборе за болеста на својот син

Веќе со години српскиот музичар е присутен на музичката сцена. Многу генерации пораснале со песните на Кики Лесендриќ и неговиот бенд „Пилоти“. Иако ретко зборува за приватниот живот, овој музичар минал низ тежок период. Својата сопруга ја запознал пред повеќе од три децении. Нивната љубов од тогаш минувала низ убави и помалку неубави моменти.
Опстанале во среќен брак и сето ова време функционираат одлично.Тој поради неговата кариера морал многу да патува, што морал и често да се сели.
Поради таа причина тие двајца немаат повеќе деца. Сепак, тие се горди родители на Ѓорѓе. Денеска тој е успешно момче кое се школувало во странство.
Но сепак и не било така се розово. Синот на Кики бил роден со помалку килограми и му се заканувала сериозна болест.
„Цел тој свет ми се распадна преку ноќ. Кога мојата сопруга се породуваше со синот бев постојано во страв. Кога ќе видите некое битије кое има „100 грама“ и има голема можност да добие сепса, е ужасно. За среќа, децата се тие кои се посилни од животот и за наша среќа победи. Ужасно стресен период“-бил искрен музичарот.Својата сопруга ја запознал пред повеќе од три децении. Нивната љубов од тогаш минувала низ убави и помалку неубави моменти.
Опстанале во с

Пронајдете не на следниве мрежи: