Кики Лесендриќ се извини поради откажувањето на концертот во Скопје!

Loading...

Кики Лесендриќ и Пилоти, кои заедно со финалистите од Х-фактор требаше да одржат концерт на 14 март го одложија поради шоуто.Кики им се извини на скопјани и како причина за одложувањето на концертот се обврските на учесниците во Х-фактор, како и супер финалето кое ќе се одржи на 23 месецов во Белградската арена.
– Македонија го заслужува овој концерт и ќе го добие, но тоа ќе се случи кон средината на месец мај. Вашата земја се покажа како најголем љубител на Х-Фактор во регионот, па доколку некој сака да го следи супер финалето во живо, тоа може да го направи”, велат од МБК продукција, кои всушност се и организатори на музичкото шоу Х-Фактор, вели Кики за Сител.Кики им се извини на скопјани и како причина за одложувањето на концертот се обврските на учесниците во Х-фактор, како и супер финалето кое ќе се о

loading...
Loading...