Кико сака на рингла да ги стави ќерките на Цеца и Анабела

Loading...

Откако и дефинитивно ја потврди информацијата дека влегува на Фарма, Христијан Тодоровски Кико, има цел додека е во Србија да го освои и срцето на ќерката на Анабела Буква, Луна.Откако и дефинитивно ја потврди информацијата дека влегува на Фарма, Христијан Тодоровски Кико, има цел додека е во Србија да го освои и срцето на ќерката на Анабела Буква, Луна. Тој уште пред да замине за Белград постојано и ги лајкуваше нејзините статуси и уживаше да и ги гледа домашните видеа објавени Фејсбук, пренесува Вечер.
Што изјави Кико дознајте на: ТЗМ.МКОткако и дефинитивно ја потврди информацијата дека влегува на Фарма, Христијан Тодоровски Кико, има цел додека е во Ср

loading...
Loading...