КИКС НА ДЕНОТ: Словенија „си доби“ нов сосед!

Loading...

На социјалната мрежа Имгур се појави интересна фотографија на која е прикажан гаф направен од страна на Си-Ен-Ен.Бегалската криза се следи будно од страна на целиот свет и луѓето сакаат да бидат информирани за развојот на настаните.
Но, кајронот на Си-Ен-Ен направи работите да бидат повозбудливи.
Имено, една земја од спротивната страна на светот интензивно ѝ „помага“ на Словенија да ја крене оградата.

Кој вели дека не постојат чуда?
Словенија и Австралија „станаа“ соседи.
Бегалската криза се следи будно од страна на целиот свет и луѓето сакаат да бидат информирани за развојот на настаните.
Но, кајронот на Си-

loading...
Loading...