Ким Кардашијан го објави името на третото дете

Loading...

Чикаго Вест е името на бебето што сурогат мајка и го роди на Ким Кардашијан.Старлетата и нејзиниот сопруг веднаш се поврзале со бебето , иако било многу тешко што морала бременоста да и ја препушти на друга жена.
Канје Вест е роден и израснал во Чикаго.
Нивната постара ќерка Норт има четири години, а синот Сеинт е двегодишенСтарлетата и нејзиниот сопруг веднаш се поврзале со бебето , иако било многу тешко што морала бременоста да и ја препушти на друга жена.
Ка

loading...