Кинезите му влегоа во трага на исчезнатиот авион

Кинески брод фатил сигнал кој наводно го емитува црната кутија на исчезнатиот Боинг 777.Според кинеската агенција Сихуа, детекторите на кинескиот брод Хаусинг 01 кој трага по исчезнатиот авион фатиле сигнал со фрекфенција од 37,5 килохерци, фрекфенција со која една црна кутија емитува сигнали.
Десетици авиони и бродови се вклучени во потрагата, која во последните неколку часа значително се интензивираше, бидејќи се претпоставува дека наскоро ќе се истрошат батериите на уредот на црната кутија кој емитува сигнали.Според кинеската агенција Сихуа, детекторите на кинескиот брод Хаусинг 01 кој трага по исчезнатиот авион фатиле сигнал со фрекфенција од 37,5 килох

Пронајдете не на следниве мрежи: