Кирил Џајковски стана татко

Loading...

Кирил Џајковски стана татко-пишува Вечер. Во неделата, на 26 јануари неговата сопруга Бранкица на свет го донесе малиот Давид.
Ова е прво дете на Џајковски и и Бранкица.
Нека им е живо и здраво.Во неделата, на 26 јануари неговата сопруга Бранкица на свет го донесе малиот Давид.
Ова е прво дете на Џајковски и и Бранкица.
Нек

loading...
Loading...