Кјара е бремена!

Loading...

Пејачката Кјара објави дека го чека своето прво дете од нејзиниот свршеник раперот и продукцент Фјучр. Кјара објави дека го чека своето прво дете од нејзиниот свршеник раперот и продукцент Фјучр. Тие се свршија во октомври 2013 година, а бебето го очекуваат на пролет, а ја планираат и нивната свадба по доаѓањето на свет на нивното дете.

Ова ќе биде прво дете за пејачката, додека, нејзиниот 30 годишен свршеник веќе има деца од три различни жени – 11 годишен син, четири годишна ќерка и уште еден 13 месечен син. 
Кјара објави дека го чека своето прво дете од нејзиниот свршеник раперот и продукцент Фјучр. Тие се свршија во октомври 2013 година, а бебето го оч

loading...
Loading...