Клип за кој сите зборуваат! Погледнете ја сцената која по 11 септември е исфрлена од „Пријатели“

Loading...

Избришаната сцена од хит серијата „Пријатели“ овие денови во е во центарот на вниманието. Клипот е поставен на инернет во 2007 гдина, но дури сега се најде во центарот на вниманието.Сцената требало да биде прикажана на 11-ти октомври, но повлечена е по терористичкиот напад  на 11-ти септемврипоради содржината која  можела да се протолкува како навредлива. Во неа Чендлер (Метју Пери) и Моника (Кортни Кокс) заминуваат на меден месец, но аеродромското обезбедување ги задржува бидејќи Чендлер прави шала за бомба
Еве како изгледала оригиналната сцена.Сцената требало да биде прикажана на 11-ти октомври, но повлечена е по терористичкиот напад  на 11-ти септемврипоради содржината која  мо

loading...
Loading...