Клучниот сведок за убиството на Јелена откри кого го видел на кобниот ден

Во високиот суд во Белград вчера беше сослушан сведок за језивото убиство во Борча, каде беше убиена ѕвездата на Гранд, Јелена Крсмановиќ Марјановиќ. Сведокот чиј идентитет не се открива на насипот отркил кого видел кобниот ден. Тоа биле Јелена, Јана и Зоран.
Тој рекол дека биле на насипот жена, маж и дете, и тоа Марјановиќ и дека таа отишла да трча, а тој со детето тргнал по неа.
Освен што ги видел пред убиството на насипот каде поминувал, немал други сознанија.
Јелена беше убиена на 2 април на насипот кај Борча во Црвенка.Сведокот чиј идентитет не се открива на насипот отркил кого видел кобниот ден. Тоа биле Јелена, Јана и Зоран.
Тој рекол дека биле на насипо

Пронајдете не на следниве мрежи: