КОБНО ПРЕТРКУВАЊЕ: Две млади лица погинале во судир со автомобил со комбе!

Во местото Сегет во Врањица денес во 9 часот се случила тешка несреќа во која две личности смртно настрадале…
Дошло до судар со комбе воз

Пронајдете не на следниве мрежи: