Кое место е најдобро за трошење калории со секс?!

Поголемото трошење на калории за време на секс не зависи само од различните пози, туку и на кое место се одвива “акцијата”, па дури зависи и од големината на креветот. Прочитајте на кои места се трошат најмногу калории за време на сексот.
Дознајте каде на ТЗМ.МКПоголемото трошење на калории за време на секс не зависи само од различните пози, туку и на кое место се одвив

Пронајдете не на следниве мрежи: