Кога била мала доживеала несреќа и никогаш не се шминкала, кога шминкерот завршил, солзите сами потекле

Aнар Агакишјев   веќе 18 години шминка  познати личности. Меѓутоа, овој пат, модел била девојка која никогаш во животот не се нашминкала. На само 11 години, таа доживеала тешка несреќа поради која ги загубила првобитните контури на нејзиното лице.
Погледнете ја нејзината емотивна реакција кога за прв пат го видела своето лице нашминкано: 
Меѓутоа, овој пат, модел била девојка која никогаш во животот не се нашминкала. На само 11 години, таа доживеала тешка несреќа поради која ги загуб

Пронајдете не на следниве мрежи: