Кога ќе видите што и прави пресата на вашата коса, веднаш ќе престанете да ја користите!

Loading...

Веќе знаете дека пресата е штетна за косата, до дали знаете што и прави на фарбаната коса?Холвудскиот гуру за нега и убавина Гај Танг, открил колку од едно користење на пресата вашата боја може да осветли.
Новите нијанси кои се некое време во тренд како сината, виолетовата и розевата, побрзо паѓаат и бледнеат од природните бои.
Пигментот кај ваквите фарби драстично осветлува, поради високата температура на пресата.
Погледнете го видеото:Холвудскиот гуру за нега и убавина Гај Танг, открил колку од едно користење на пресата вашата боја може да осветли.
Новите нијанси кои се н

loading...
Loading...