Кога ќе видите што Ирина Шајк носи на главата додека се сонча, на одмор ќе понесете само алуминиумска фолија

Loading...

Да ја сретневте овие денови на езерото Гарда во Италија, сигурно  ништо немало да ви  биде јасно.Таа е еден од најуспешните модели на светот, но за време на своите слободни денови е послободна и  не ја интересира како изгледа. Овие денови Ирина Шајк ги минува заедно со момчето Бредли Купер на езерото гарда во Италија, а папараците ја снимиле со алуминиумска фолија на главата.

Всушност  се работи  за трик за негувана и  сјајна коса. Ирина прво  нанела квалитетна мака на косата, а потоа ставила алуминиумска фолија. Од топлината на сонцето косата на овој начин дополнително  ги впива сите хранливи состојки од маската.
За среќа, иако  главата и  била покриена, секси манекенката го покажала фантастичното  тело во минијатурни бикини.Таа е еден од најуспешните модели на светот, но за време на своите слободни денови е послободна и  не ја интересира како изгледа. Овие денови

loading...