Кога оргиите ќе тргнат наопаку: Му забила нож во „гордоста“, па повикала Брза помош

Loading...

Германката Јана Т. (39) е осудена на 3 месеци затвор бидејќи на своето момче му забодела нож во тестисите од љубомора.Имено, во септември 2013 година нејзиното момче Удо Д. (40) ја повикал својата црвенокоса приателка Ангела С. (48) на тројка.
Во текот на оргиите и посветувал повеќе време на Ангела, па љубоморната Јана го забодела со нож во тестисите.
Таа веднаш повикала и Брза помош, а сега ја осудија и на 3 месеци затвор.
Ова судење  го привлече вниманието на јавноста, бидејќи Јана пред судницата како луда мафтала со вибратор во рацете.

Германските медиуми додаваат: „Никој не знае зошто, веројатно отсега ќе мора да се самозадоволува.“Имено, во септември 2013 година нејзиното момче Удо Д. (40) ја повикал својата црвенокоса приателка Ангела С. (48) на тројка.
Во текот на о

loading...
Loading...