Кога се сака, се се може: Невеста ослабела 30 килограми за да може да заблеска во венчаницата

Loading...

Кристи Томас ја нашла венчаницата од свите соништа, но не можела да влезе во нејзе. Затоа одлучила да ослабне и изгубила повеќе од 30 килограми. Кр

loading...
Loading...