Кога ВМРО градеше сè си течеше најнормално, СДСМ дојдоа и за месец дена запреа, укинаа…

Loading...

Како бе ВМРО изгради милион работи, се си течеше најнормално, комуњарите дојдоа и за месец дена запреа,укинаа,продадоа се!
Како бе ВМРО изгради милион работи, се си течеше најнормално, комуњарите дојдоа и за месец дена запреа,укинаа,продадоа се!

loading...
Loading...