Кога заболела од рак сопругот и покажал дека не му е грижа, а сега…

Loading...

Каков пресврт-каква животна судбина…Вахиде Перчин позната турска глумица повторно се сретнала со опсната болест.
Нејзиниот поранешен маж се разболел од истата болест. Имено, парот се развел претходната година поради неговата рамнодушност кој болеста на актерката во 2011 година. На актерката во декември 2011 и бил дијагностициран рак на кожата.
-Бев повредена кога после 20 години брак сфатив дека на мојот партнер му е сеедно дали ќе живеам или да умрам, Не знам која од овие две болести повеќе ме уништи дали ракот или разочарувањето. Паднав во тешка депресија а мојата ќерка ми беше единствена утеха- вели актерката. 

 
Кога дознала дека нејзиниот поранешен маж е болен решила да излезе поголем човек од него!
-Алитан и јас се обврзавме еден со друг на добро и на зло. Додека нас смртта не не раздели. Оваа година ни е блиска и јас заветите ќе ги испочитувам. Таа планира со својата ќерка да се врати во семејната куќа- вели.Вахиде Перчин позната турска глумица повторно се сретнала со опсната болест.
Нејзиниот поранешен маж се разболел од истата болест. Имено, п

loading...
Loading...