Кои од овие 20 симптоми на духовно будење, вие ги имате? – II дел

Loading...

Духовната криза претставува турбулентен период на духовно пронаоѓање илитрансформација, но како истата ќе се одвива и што ќе произлезе од овој процесзависи од индивидуата која проаѓа низ кризата или трансформацијата и системитеза поддршка кои ѝ стојат на располагање во текот на овој процес. Во вчерашниот прв дел, ви претставиме дел од симптомите на духовно будење, кои вие ги имате: Кои од овие 20 симптоми на духовно будење, вие ги имате? – I дел. Денес ќе прочитате за преостанатите симптоми, кои сметаме дека важни за духовно будење на вашиот организам. 11. Широк спектар на физички активности
Запомнете тоа што го пишуваше за медицинска помош ако ви треба. Ако се утврди дека тоа не е медицинска состојба, уживајте во сознанието дека тоа е само привремено.
12. Изгледате помладо
Со ослободување на ограничените верувања и тешкиот багаж од минатото, вие сте всушност полесни. Вашата френквенција е повисок. Се сакате повеќе и вашиот живот. Ќе почнете да личите повеќе на совршеното „вие“, како што навистина сте.
13. Живописни соништа
Ќе знаете што е важно за вас, за да запаметите. Не правете ништо со сила. Пред се, не се плашете.
14. Настани кои целосно ќе го променат вашиот живот – смрт, разводи, промена на работен статус, болест и/или други несреќи.
Тоа се сили кои ќе ве забават, променат, преиспитаат што значи вашиот живот. Сили кои не можат да се изгнорираат. Сили кои ќе го разбудат вашето чувство за љубов и сочувство за сите.
15. Желба да се ослободите од рестриктивни модели, туберкулозен начин на живот и токсични луѓе и ситуации.
Вие чувствувате огромна потреба да бидете креативни и слободни во тоа што навистина сте. Можеби ве привлекува уметноста и природата. Сакате да се ослободите од нештата што ве успоруваат и од луѓето кои повеќе не ви се потребни. Направете го тоа!

16. Емоционална и ментална конфузија
Чувство што значи дека треба да го средите вашиот живот. Но, во исто време може да се почувствувате хаотично и не можете да се фокусирате. Ставете го вашето до вашето срце и вашето расудување ќе ве следи.
17. Осаменост и губење на интересот за повеќе физички активности
Оваа фаза дојде како изненадување за многумина кои порано се сметаа за појдовни и вклучени. Тие велат: „ Не знам зошто, но не сакам да излегувам, како што излегував претходно“.
18. Зголемена креативност
Добивањето на слики, идеи, музика и други креативни инспирации се често на огромна стапка. Барем најмалку запаметете ги овие слики, за тоа како да ја исполните својата цел и да придонесете за исцелување на планетата.
19. Нетрпение
Научете да живеете во неизвесност, знаејќи дека ништи не доаѓа до тебе, се додека си неподготвен. Нетрпеливоста е навистина недостаток на доверба, особено доверба во вашата повисока сила. Кога ќе се фокусирате на сегашноста, ќе ги искусите чудата – па дури и во сообраќајот.
20. Длабок копнеж за смислата, намената, духовната врска и откровението
Можеби интерес во духовноста за првпат во вашите животи – „Постојана желба“. Материјалниот свет не може да го исполни овој копнеж. Следете го вашето срце и патот сам ќе ви се покаже.  11. Широк спектар на физички активности
Запомнете тоа што го пишуваше за медицинска помош ако ви треба. Ако се утврди дека

loading...
Loading...