Кои пијалоци треба да се избегнуваат за време на диета?

Loading...

Во диетите не е битна само храната, туку многу е важно и што пиете. Изборот на вистинскиот пијалок може да ви го забрза метаболизмот и да ја подобри диетата, но погрешниот ќе направи само штета.Една од најголемите грешки е претераното консумирање на минерална газирана вода, затоа држете се до обичната вода.
Овошните сокови и сирупи се преполни шеќери и треба да ги избегнувате по секоја цена, и доколку не се 100 проценти природни тие ќе ве здебелат исто како и газираните пијалаци.
 Прочитајте го целиот текст на najadise.mkЕдна од најголемите грешки е претераното консумирање на минерална газирана вода

loading...
Loading...