Кои промени ќе ги донесе iOS 7.1?

Loading...

Шпекулациите се повеќе се загреваат дека идниот месец ќе ја добиеме 7.1 верзијата на популарниот оперативен систем на Apple. Да погледнеме кои новитети и промени ќе ги донесеОд дизајнерски аспект, iOS 7.1 ќе донесе нови анимации за заклучување, отклучување и гасење на телефонот. Ова е сеуште непотврдено, иако повеќе извори блиски до Apple тврдат дека ги виделе „со свои очи“. Понатаму, позадината (wallpaper) ќе добие нов ефект наречен „perspective zoom“, чија цел е да ги намали 3D ефектите во менито од кои се жалат голем број на корисници.
 Повеќе на:gsm.mkОд дизајнерски аспект, iOS 7.1 ќе донесе нови анимации за заклучување, отклучување и гасење на телефонот. Ова е сеуште непотврдено, иако повеќе изв

loading...
Loading...