Кои се 10-те најследени корисници на Инстаграм?!

Loading...

Instagram станува се покористен со 20 милиони симнувања и со неколку корисници кои имаат повеќе од еден милион фанови. Погледнете ги најпознатите на Instagram…10. Snoop Dogg
Корисничко име: SnoopDogg
Followers: 599,506
Број на слики: 319

09. Barack Obama
Корисничко име: Barack Obama
Followers: 601,492
Број на слики: 49

08. Zooеy Deschanel
Корисничко име: ZooeyDeschanel
Followers:618,702
Број на слики: 59

07. Rihanna
Корисничко име: BadGalRiri
Followers: 774,349
Број на слики: 175

06. Kylie Jenner
Корисничко име: KulieeJennerr
Followers: 850,796
Број на слики: 734

05. Kendall Jenner
Корисничко име: KendallnJenner
Followers: 974,489
Број на слики: 373

Повеќе на: GSM.mk10. Snoop Dogg
Корисничко име: SnoopDogg
Followers: 599,506
Број на слики: 319

loading...
Loading...