Кои се најиритантни прашања кои им се поставуваат на „сингл“ девојките?

Loading...

Постојат многубројни љубопитни луѓе, па токму поради тоа на секоја девојка или пак жена барем еднаш во животот и се случило да ја прашаат нешто за нејзината осаменост или да кажат некој коментар на таа тема. Имено, кои се најиритантни прашања кои им се поставуваат на слободните „сингл“ девојки?
Убава си и паметна, како тоа да си сама?
Доколку некој не може да сфати колку ова прашање иритира, нема причина да се правдате што сте сами, а не сте со било кој.
Па добро, не е крај на светот
Зарем некој воопшто спомнал дека ќе биде крај на светот?! Се си има свои предности, па така и ако се нема обврски и да се има време за себе. Се ќе се случи кога најмалку се надеваме, зарем не?
Ти премногу пребираш
Кога ќе ви ја кажаат оваа реченица, сетете се на зборовите на Алиша Силверстон во легендарната улога во филмот „Девојките од Беверли Хилс“ и нејзината славна реченица: „Ако сме толку пребирливи кога се во прашање чевлите кои допираат само еден дел од нашето тело, како да не се биде пребирлив за мажите.“
Блазе тебе
Имајќи предвид дека оваа реченица најчесто ја изговараат луѓето кои се во  врска, многу веројатно е кога ќе ја кажат дека лажат. Ако е така, зошто и понатаму се во врска?
Биолошкиот часовник ти отчукува
Овој часовник отчукува токму како и оној на кој пишува „ моја толеранција“. Ме интересира кој прв ќе отчука.Постојат многубројни љубопитни луѓе, па токму поради тоа на секоја девојка или пак жена барем еднаш во животот и се сл

loading...
Loading...