Кои знаци покажуваат дека жената глуми оргазам?

Loading...

Ако вашата жена е ладна како санта мраз,  значи дека најверојатно глуми. И таквите кои во текот на сексот звучат како жртва од хорор филм најчесто глумат оргазам.Можеби се сеќавате на сцената од филмот „When Harry met Sally“ во која Мег Рајан на столот одглуми оргазам. Ден денес, мажите тешко тешко можат да го познаваат вистинскиот од одглумениот оргазам, па самоуверено мислат дека ја задоволиле жената која едвај чекала да се ослободи од нив.
Ќе ви откриеме кога жената глуми оргазам- не за да ги вовлечеме жените во низа проблеми, туку да им помогнеме на мажите да сфатат дека можеби не ја завршиле добро работата.
Многу викање и пискање
Жената која за време на сексот звучи како жртва од хорор филм најчесто глуми оргазам.
Некои жени навистина се гласни, но голем број од нив не знаат како да одглумат оргазам, па се обидуваат да ги копираат порно актерките.
Без контракции
После првиот оргазам доаѓа до контракции на вагиналните мускули, па ова е најдобар показател дали станува збор за глума или за вистински оргазам. Некои жени ќе пробаат да ги одглумат и контракциите, но поголемиот број од нив нема да се сетат на тој детал.
Температурата е иста
Голем број од жените повеќе се загреваат кога ќе доживеат оргазам. Ако вашата жена е ладна како санта мраз, тогаш значи дека најверојатно глуми.
Дише смирено
После оргазмот, жената едвај може да земе воздух, а забрзаното дишење е еден од главните показатели дека навистина доживеала оргазам. Ако таа дише како да и се спие, најверојатно неа навистина само и се спие.
Луцидни одговори
Ако и поставите прашање на жената, а таа е се уште под влијание на оргазмот, големи се шансите да добиете бесмислен одговор. Од друга страна, ако жената глуми, нејзината концентрација е поголема и одговорите ќе добиете пологичен одговор.Можеби се сеќавате на сцената од филмот „When Harry met Sally“ во која Мег Рајан на столот одглуми оргазам. Ден денес, мажите тешко теш

loading...
Loading...