Кој би ја препознал?! Погледнете како изгледала ќерката на Нино со 20 килограми повеќе!

Сандра Решиќ повторно се натпреварува во Ѕвездите на Гранд а нејзината мотивација е да влезе во финалето на најпопуларното натпреварување. Ќерката на покојниот пејач Нино која ја расплака Јелена Карлеуша со својата изведба во прв круг, потполно го промени својот изглед во однос на периодот пред три години
Дека Сандра има голема желба да стане ѕвезда доказ се нејзините фотографии од минатата сезона кога била дебела. Таа успеала со редовни тренинзи и исхрана да изгуби преку 20 килограми. 
На следната страна погледнете како  изгледала Сандра пред три  години

 
Ќерката на покојниот пејач Нино која ја расплака Јелена Карлеуша со својата изведба во прв круг, потполно го промени својот изглед во однос на пери

Пронајдете не на следниве мрежи: