Кој би рекол дека Ел Макферсон има 49 години

Loading...

Еве неколку прекрасни фотографии кои нема да остават никого рамнодушен.
Ел Макферсон, супермоделот на осумдесетите и девеесетите и ден денеска е преубава. И се разбира никој не би рекол дека таа има 49 години. За неа времето како да стои.
За себе вели дека е бизнис жена, водител и модел.
Во осумдесетите таа се појави рекордни 5 пати на насловната на СПОРТС ИЛУСТРЕЈТЕД, за со тоа да го стекне прекарот БОДИ (тело). Кој навистина и прилега.
Одозгора на се таа има три деца. Со што покажува дека породувањето не е нужно и крај на телото и животот на една жена…
Таа има свој сајт, кој е мошне популарен каде што ги споделува нејзините искуства од самите почетоци на кариерата до ден денешен. Можете да го посетите на следниот линк: https://www.ellemacpherson.com/

 
 
 Еве неколку прекрасни фотографии кои нема да остават никого рамнодушен.
Ел Макферсон, супермоделот на осумдесетите и девеесетите и ден дене

loading...