Кој би рекол дека таа се забавува со вакво момче?

Loading...

Според странските медиуми, сегашното момче на младата оскаровка Лупита Најонго има многу сомнително минатото…Според порталот „Радар онлајн“ сегашното момче на младата оскаровка, сомалискиот рапер Кнан, е поранешен припадник на мафијата и има полициско досие, бидејќи тој неколку пати е приведуван заради несоодветно однесување.
Кнан е роден во Сомалија, но на деведесет години со своето семејство се преселил во Канада поради граѓанската војна што избувна во таа земја. Сепак, ни живот во странство не беше лесен…
„Никој немаше разбирање за нас. Не знаевме како да се облекуваме, немавме „Најк“ тренерки, туку бевме облечени со синџирот „Волмарт“ и децата не исмеваа поради тоа. Секогаш постоеше голем конфликт…“, објасни Кнан.

 

Кнан беше уапсен неколку пати за недолично однесување, а еднаш заврши во полиција поради употреба на огнено оружје.
„Научив да ракувам со пиштол на девет години, но за среќа никогаш не сум застрелал човек. Колку пати се случило да бегаме на улица од оние кои сакаа да не убијат“, вели Кнан, кој сега е верен приврзаник на исламот.Според порталот „Радар онлајн“ сегашното момче на младата оскаровка, сомалискиот рапер Кнан, е поранешен припадник на мафијата и има по

loading...
Loading...