Кој е лекот за киселини во желудник?

Loading...

Киселините се едни од честите непријатели на желудникот. Постојат голем број лекарства кои докторот ќе ви ги препише со цел да се заштитите од киселините, но сепак постои еден единствен природен лек за нив. 
 Киселините се едни од честите непријатели на желудникот. Постојат голем број лекарства кои докторот ќе ви ги препише со цел да се заштитите од киселините, но сепак постои еден единствен природен лек за нив.
Киселините знаат да го разјадуваат желудникот и да имате чувство како целата храна која ја јадете ви се враќа назад со сосема поинаков вкус. 
Наједноставниот и лесен лек против киселините во желудникот е оризот. 
Оризот е природен лек против киселините кој едноставно ќе ги замени сите таблети препишани од докторот. 
Прочитајте повеќе на najadise.mkКиселините се едни од честите непријатели на желудникот. Постојат голем број лекарства кои докторот ќе ви ги препише со цел да се заштитите од кисе

loading...
Loading...