Кој е најефтиниот начин да дојдете до нов автомобил во Македонија?

Loading...

Во Македонија се почесто сме сведоци на напливот на стари автомобили кои ја загрозуваат автомобилската индустрија во Македонија и бизнисот со нови автомобили во нашата земја е значително опаднат.
Иако се си има свои придобивки, народот се почесто се одлучува да купи автомобил на старо, поради ниските и прифатливи цени за македоснкиот пазар.
Но, замислете дека постои можност да купите нов автомобил, каде што нема да праќате огромни камати, а истиот ќе ве чини екстремно малку, кој ќе биде прифатлив за вашиот животен стандард.
Можете ли да замислите?
Сепак не замислувајте…тоа е возможно. Погледнете како на следниот линк.
 Во Македонија се почесто сме сведоци на напливот на стари автомобили кои ја загрозуваат автомобилската индустрија во М

loading...
Loading...