Кој е најголемиот YouTube феномен?

Секој има свои пет минути на слава…Секој има свои пет минути на слава, особено кога станува збор за YouTube.
Без оглед на тоа дали сте славна личност или не, има големи шанси да станете откако ќе објавите ваш видео запис, тој веднаш станува инстант хит, а вие ѕвезда. Барем на пет минути.
Оваа година сајтот YouTube го организира првото доделување на сопствената награда за најуспешен видео запис, кој е објавен од страна на корисниците во септември претходната година до септември оваа година.
Наградата ќе биде доделена на 3 ноември на церемонијата на која, нормално, ќе биде директно емитувана на YouTube, а ќе настапат Лејди Гага, Еминем, Аркад Фајар…
Листата на номинирани е објавена на 21 октомври и осум стандардни категории како „Видео на годината“, доведен е во навистина соодветна категорија „YouTube феномен“. Погледнете кој се најде помеѓу номинираните, а потоа кажете ни во коментари ваше мислење, ова ги измени последните 365 дена.
Секој има свои пет минути на слава, особено кога станува збор за YouTube.
Без огл

Пронајдете не на следниве мрежи: