Кој хороскопски знак е најљубоморен?

Loading...

Тоа дефинитивно е Шкорпијата…Карактер:Таа е одлучна, страствена, посесивна, смела, таинствена, мудра, сака да истражува,  инригантна, упорна, арогантна, суетна, достоинствена, талентирана, има способност да се снајде во изненадувачки ситуации но и склона кон пороци. Таа е силна, импресивна, одлучна и често своеглава, лукава, ја наметнува својата волја не затоа што е лоша туку затоа што мисли дека е во право. Се грижи за своето здравје, води здрав живот, дури и кога е боем, секогаш стои зад своите постапки, целосно автентична личност која не успева често да ги покаже своите чувства. Има голема имагинација и голем борец е.
Во љубовта Шкорпијата е посветена, сигурна во себе, заштитник, превзема иницијатива. Не поднесува неверство, не простува лесно, очекува лојалност и искреност. Со неа немојте да си играте, бидејќи кога ќе престане да се интересира за некого тоа е повеќе заради разочарување отоколку од што и здодеал. Шкорпијата не простува. Таа заведува стручно, плете мрежа околу жртвата, бидејќи личноста која и се допаѓа ја гледа како плен и ужива ако успее да ја придобие. Фатална жена е, одлична како пријател, напорна како мајка, столб на семејството и авторитативна.

 
Маж Шкорпија:
Карактер:  има продорен испитувачки поглед, свесен за себе и своите потенцијали но не и препотентен,  тешко да го навредите бидејќи е самоуверен, не реагира на комплименти и покрај тоа што му годат. Не сакаат никој  да и ласка. Сомнителен е кон мотивите на другите кога го фалат, ладнокрвене, понекогаш изгледа како да не е заинтересиран за околината, но сепак се забележува, тешко можете да го изнервирате, поседува силна психолошка моќ, не покажува што чувствува,  свесно сака да остави впечаток на рамнодушност, го кажува само она што е неопходно, но не открива што мисли. За него мислат дека е несебичен, што не мора да значи дека е точно, и покрај тоа што во суштина е многу племенит и осетлив кон туѓите проблеми и болка, заслужува почит,  поседува енергетска моќ, верен и лојален кон пријателите, храбар,  се интересира за религија. Поседува страст за живот и силна самоконтрола.  Страствен е, понекогаш изгледа резервирано, али во суштина е многу топол, не сака да го открие романтичниот дел од својата душа. Поседува силен интелект и силни емоции, се држи под контрола, иако умее да биде бучен, но само кога е лут. Оваа е еден од најјаките типови на мажи во хороскопот, скоро па идеален.  Тој е друга верзија на Овен, но многу подлабока личност од Овен, неговата самодоверба не е без основа. Способен е за силни чувства и верен кон партнерката.Карактер:Таа е одлучна, страствена, посесивна, смела, таинствена, мудра, сака да истражува,  инригантна, упорна, арогант

loading...
Loading...