Кој хороскопски знак најбрзо се заљубува?

Loading...

Тоа е Стрелецот.Карактер: Идеалист, помпезен, секогаш опкружен со многу луѓе, оптимиста, често бучен, умее да биде многу практичен, има среќа во животот, опкружен со луѓе кои често не му посакуваат добро, брзо се опоравува од животните удари, не сака неискреност, не е тактичен, но никогаш намерно не е груб, може да биде со жена што надворешно не изгледа убаво но сепак е брилијантна љубовница, ја импресионира околината. Брзо се заљубува но и брзо преболува. Изгледа како да е површен во љубовта но ретко се случува да не е искрен. Сака површни љубовни врски во кои не мора многу да и се посветува на партнерката, сака времето да го користи за лични амбиции.  Може да има безброј авантури, неговата најјака стара е логиката, но не и кога љубовниот живот е во прашање, остава впечаток како да е многу врзан за партнерката а често не е така. Сака разноликост, потребена му е ментална стимулација. Се додека партнерката ги толерира неговите излети и додека е искрена со него ќе остане со неа. Понекогаш може многу страсно да се заљуби па поради партнерката да го промени начинот на живот, да се пресели, да ја промени работата. Одбира често млади жени,често многу помлади од него, но се случува да има и авантура со колешка од работа која е постара од него.

 
Карактер: Жената Стрелец  е оптимист, племенита, религиозна, понекогаш многу длабоко навлегува во работите а понекогаш површна  во зависност од тоа дали ја интересира, ентузијаст,  детинеста, непрактична, нестрплива и тврдоглава.  Личност со широки хоризонти, сака да полемизира, да влегува во ризични финансиски трансакции, праведна, често неефикасна, одолговлекува во донесувањето на важни одлуки, често има проблеми со законот, сака да се занимава со политика и да ризикува. Сака да патува, доколку нема можност постојано да патува тогаш таа се занимава со уметност, филозофија, сака да чита, да истражува други народи и религии. Голем фантазер е. Во љубовта е романтичн, страста главно ја има само на кратки патеки, непредвидлива е но и духовите затоа момците ја сакаат. Често со партнерот е најдобар пријател но се зависи и од тоа со кого е во врска.  Не сака да зависи од никого и од ништо па не е морално да биде во емотивна врска, поважно и е духовното спојување.Може да биде во паралелна врска бидејќи не чувствува одговорност кон партнерот. Често бира партнери со послаб карактер и кој во неа гледаат столб односно потпора што на неа воопшто не и пречи. Често е во врска со помлади момци.Карактер: Идеалист, помпезен, секогаш опкружен со многу луѓе, оптимиста, често бучен, умее да биде многу практиче

loading...
Loading...