Кој хороскопски знак најмногу изневерува?

Loading...

Тоа се Рибите…Карактер: лесно ќе го препознаете. Тој во себе носи нешто флегматично, можеби на прв поглед премногу неодлучен и колеблив. Ако ништо друго ќе го познаете по гласот во кој се забележуваат скала на различни тонови, па изгледа многу музикално. Тој не е нападен, но одма ќе го забележите. Зрачи со вистинска внатрешна добрина и племенитост освен ако некој други надворешни фактори не влијаат на него.  Амбициозен е, упорен, истраен, издржлив, духовит повеќе отколку што ќе помислите на прв поглед, но за тоа му е потребна мотивација. Нему не можете да му наметнете да работи нешто за кое не е заинтересиран. Ако сте во потрага по романтична душа, која никогаш нема да престане да фантазира и која навистина ги цени жените тогаш маж Риби е прав избор за вас. Тој е сентиментален, фантазер и чувствителен. Но, бидете внимателни овие мажи се најневерни…

Карактер: Пожртвувана, чувствителна, уметник, срамежлива, има чувство дека никој не ја разбира, таинствена, нетрпелива и несигурна, невротична,  романтична, фантазер, непостојана,  непрактична. Често оди против своите интереси, знае да тера инает, долго помни навреди, може да има проблематичен однос со родителите. Насочена е само кон себе и своите проблеми и често се изолира од останатиот свет. Животот и е полн со промени и често не успева да владее со себе си.  Таа сака да патува, на работа сака да се покаже, бидејќи кога се во прашање парите многу е практична, некогаш премногу троши но многу сака да подарува и последните пари би ги потрошила на своите најблиски. Ретко се занимава со работи за кои навистина има талент, но никогаш не презема иницијатива чека некој да и понуди работа, ретко сама се трудиКарактер: лесно ќе го препознаете. Тој во себе носи нешто флегматично, можеби на прв поглед премногу неодлучен и

loading...
Loading...