Кој има најмногу секс од Балканците?

Loading...

Каде има најмногу неверства? Кој најмногу користи сексуални помагала? Кој најчесто има секс? Светските научници го објавиле „атласот на сексуалност“ во Европа и во светот. Притоа испитувани се 1,5 милиони испитаници од пет европски земји, па, научниците дошле до заклучок дека Париз е прв на листата кога станува збор за неверствата.
Кога пак зборуваме за сексуалните односи Италијанците имаат секс 8,8 пати месечно а тука некаде се и Шпанците, Словаците и Германците.
Можеби ќе се изненадите меѓутоа секс најчесто имаат Грците(11,2) Србите и Црногорците (10,7) Бугарите (10,6) како и Французите (10) па дури тука се и Британците (9,8).
Кога зборуваме пак за неверството, експертите велат дека оние што изневеруваат се високо образовани. А на прашањето зошто изневеруваат, како главна причина ја истакнуваат таа дека сакаат да добијат потврда за нивната физичка привлечност.
Сексуалните играчки најчесто се користат во Велика Британија, Норвешка и Шведска.
Имено, Шведска е земја во која има најмногу тужби за сексуално злоставување.Каде има најмногу неверства? Кој најмногу користи сексуални помагала? Кој најчесто има секс? Светските научници го обј

loading...
Loading...