Кој не би го посакал ова: Еве што и поклониле родителите за 18-тиот роденден

Loading...

Често децата од родителите бараат да им раскажуваат за детството, се додека не бидат доволно возрасни и самите да ги паметат настаните.Токму затоа овој подарок е окарактеризиран како исклучително драгоцен и подарок со непроценлива вредност. За што станува збор прочитајте во продолжение.
„Пред три години, родителите за 18-тиот роденден ми го подарија најубавиот подарок-дневник од моето детство. Во него постои дел кој го пишувала мајка ми посебно, и дел кој го пишувал  татко ми, детален опис на настаните и чувствата од периодот на бременост па се до периодот после раѓањето. Во дневникот е опишан мојот прв оброк, чекор, првото забче па се до неодамнешните случувања и заминувањето од моето родно место и почетокот на студиите“-раскажува неименуваната девојка.Токму затоа овој подарок е окарактеризиран како исклучително драгоцен и подарок со непроценлива вредност. За што станува збор прочитајте во продолж

loading...
Loading...