Која е македонката на сликата со Цеца?

Loading...

Да навистина, дали знаете која е македонката на сликата со Цеца? Ние мислиме дека ја знаете затоа што е позната македонска манекенка…
За кратко ќе ви ја претставиме и со галерија, а во меѓувреме потрошете некоја секунда, минута на одговорот.
Погодувајте.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24. Да навистина, дали знаете која е македонката на сликата со Цеца? Ние мислиме дека ја знаете затоа што е позната македо

loading...