Која е најсекси жена на годината?

Loading...

Актерката Ева Лонгорија, која многумина ја паметат како Габриел од хит-серијата “Очајни домаќинки”, е жена на 2014 година според познатото списание за мажи “Максим”.Оваа латино-убавица е единствената, која две години по ред (2005 и 2006 година) беше на врвот од листата “100 најжешки” во истото списание.Оваа латино-убавица е единствената, која две години по ред (2005 и 2006 година) беше на врвот од листата “100 најжешки” во истото списание.

loading...
Loading...