Која е оваа битолчанка која извади ваков бомба задник на Широк Сокак?

Порталот Шеталиште ја објави оваа фотографија направена на Широк Сокак во Битола. Се уште останува енигма, која е битолчанката што извади вак

Пронајдете не на следниве мрежи: