Која е песната што ќе ја пее Даниел Кајмакоски на утрешното издание на „X фактор“?

Loading...

Утре на популарниот музички натпревар „Икс-фактор“ следуваат многу изненадувања за гледачите…Во ревијалниот дел на натпреварот хрватската пејачка Јелена Розга ќе се претстави со спектакуларен настап, кој специјално го подготви за оваа пригода, а покрај неа ќе настапи и нејзината колешка, популарната Дорис Драговиќ.
Маид Хеќимовиќ најави дека во утрешниот „лајв“ ќе исполни емотивна балада од групата „Тути фрути“, а неговиот колега од групата на Жељко Јоксимовиќ, Даниел Кајмакоски, ќе се претстави со песната „Counting Stars“ од групата „One Republic“. А што ќе пеат преостанатите финалисти ќе имаме можност да видиме во утрешната епизода на „Икс-фактор“.Во ревијалниот дел на натпреварот хрватската пејачка Јелена Розга ќе се претстави со спектакуларен настап, кој специјално го подготви за оваа приго

loading...
Loading...